Placki bananowe z kremem daktylowym

Naleśniki to jedno z bardziej uniwersalnych dań, które bardzo lubią dzieci.

0m 24s

Można je podawać na śniadanie lub podwieczorek. Niedawno wypróbowałam przepis na nieco mniejsze i grubsze od naleśników placki z dodatkiem banana. Zaletą tego przepisu jest możliwość wykorzystania bardzo już dojrzałych bananów (im bardziej dojrzałe, tym słodsze placki).

Dostęp do pełnej treści już od 12,90 zł za miesiąc

Skorzystaj z promocji tylko do Wielkanocy!

W subskrypcji otrzymujesz

  • Nieograniczony dostęp do:
    • wszystkich wydań on-line tygodnika „Gość Niedzielny”
    • wszystkich wydań on-line on-line magazynu „Gość Extra”
    • wszystkich wydań on-line magazynu „Historia Kościoła”
    • wszystkich wydań on-line miesięcznika „Mały Gość Niedzielny”
    • wszystkich płatnych treści publikowanych w portalu gosc.pl.
  • brak reklam na stronach;
  • Niespodzianki od redakcji.
Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
« 1 »
oceń ten artykuł
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Anna Leszczyńska-Rożek