Placki bananowe z kremem daktylowym
Naleśniki to jedno z bardziej uniwersalnych dań, które bardzo lubią dzieci.
Anna Leszczyńska-Rożek
|
05.05.2022 00:00 GN 18/2022
dodane 05.05.2022 00:00
Można je podawać na śniadanie lub podwieczorek. Niedawno wypróbowałam przepis na nieco mniejsze i grubsze od naleśników placki z dodatkiem banana. Zaletą tego przepisu jest możliwość wykorzystania bardzo już dojrzałych bananów (im bardziej dojrzałe, tym słodsze placki).
Dziękujemy, że z nami jesteś
To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.
W subskrypcji otrzymujesz
- Nieograniczony dostęp do:
- wszystkich wydań on-line tygodnika „Gość Niedzielny”
- wszystkich wydań on-line on-line magazynu „Gość Extra”
- wszystkich wydań on-line magazynu „Historia Kościoła”
- wszystkich wydań on-line miesięcznika „Mały Gość Niedzielny”
- wszystkich płatnych treści publikowanych w portalu gosc.pl.
- brak reklam na stronach;
- Niespodzianki od redakcji.
Masz subskrypcję? zaloguj się
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1
/
1
oceń artykuł