powrót
Wybierz diecezję
Bielsko-Żywiecka
Gdańska
Gliwicka
Elbląska
Katowicka
Koszalińsko-Kołobrzeska
Krakowska
Legnicka
Lubelska
Łowicka
Opolska
Płocka
Radomska
Sandomierska
Świdnicka
Tarnowska
Warmińska
Warszawska
Wrocławska
Zielonogórsko-gorzowska
twój profil
PROFIL UŻYTKOWNIKA
Wygląda na to, że nie jesteś jeszcze zalogowany.
zaloguj się
lub
zarejestruj się
Wyszukiwarka
Menu
Nowy numer 20/2024
Archiwum GN
Sklep Gościa
Subskrypcja
Prenumerata
Biuro reklamy
Serwisy specjalne
Agencja fotograficzna
Fundacja Gość Niedzielny
Instytut Gość Media
Zespół redakcyjny
facebook
twitter
YouTube
Newsletter
rss
Powiadomienia
POLECANE DZIAŁY ▼
WIADOMOŚCI
TYGODNIK
HISTORIA KOŚCIOŁA
GOŚĆ EXTRA
PISMO ŚWIĘTE
OPINIE
PODCASTY
DUCHOWOŚĆ
SZEROKIE HORYZONTY
FILMY
GALERIE
Korytowskie pierogi to uczta dla podniebienia i praca dla mieszkańców.
2
/
7
Aby pachniało świeżym chlebem
dodane
18 stycznia 2018
FB
Twitter
wyślij
zachowaj
GOSC.PL
DODANE
16.02.2018
AKTUALIZACJA
16.02.2018
Aby pachniało świeżym chlebem
– Środowisko popegeerowskie? Brzmi jak rezerwat – oponuje ks. Maciej Pliszka, proboszcz w Korytowie w Zachodniopomorskiem. – To całkiem zwyczajna miejscowość, choć wiele jest tu do zrobienia.
GN 3/2018
DODANE
18.01.2018
Aby pachniało świeżym chlebem
– Środowisko popegeerowskie? Brzmi jak rezerwat – oponuje ks. Maciej Pliszka, proboszcz w Korytowie w Zachodniopomorskiem. – To całkiem zwyczajna miejscowość, choć wiele jest tu do zrobienia.